Biobased componenten en concepten informatiepakket

Nadat Holland Houtland vorig jaar de Biobased bouwen bedrijvengids 2021 heeft gelanceerd (https://www.hollandhoutland.nl/nieuws/holland-houtland-presenteert-biobased-bedrijvengids-2021/) is het tijd voor een bijzondere opvolger.

We stellen nu een kennis- en informatiepakket met enerzijds productpagina’s over biobased concepten en componenten samen in opdracht van de Provincie Noord Brabant. De Provincie wil een vloot van 3000 biobased woningen realiseren voor diverse doelgroepen van spoedzoekers (met name in de sociale sector) die tijdelijk inzetbaar en verplaatsbaar zijn in heel Brabant. Dit kennis- en informatiepakket biedt gemeenten, wooncorporaties, projectontwikkelaars in Noord-Brabant meer inzicht in en verbinding met relevante organisaties en kennis en zal voor heel Nederland openbaar benaderbaar zijn.

Het informatie pakket bevat artikelen over thema’s in circulaire conceptbouw, zoals aanbesteden, natuurinclusieve gebiedsontwikkeling, emissieloos bouwen en carbon budget.

Daarnaast bevat het pakket een halve pagina per concept of product. En we publiceren een totaaloverzicht van alle concepten en producten naast elkaar ter vergelijking.

De provincie doet ook een zachte marktconsultatie om van u te horen welke omvang u kunt leveren in 2023 en verder. Daarvoor kunt u ook uw interesse kenbaar maken en uw gegevens doorgeven via een vragenlijst.

Wilt u met uw producten of concept in de gids? Stuur ons dan een email en we verzenden u de link voor de vragenlijst.

Let op: alleen biobased prefab componenten en concepten komen in de gids.