ons verhaal

Hoe Holland Houtland: dé wegbereider voor biobased bouwen in Nederland werd.

Op 8 mei jl. won Holland Houtland de nationale crowdsourcingwedstrijd ‘#Kraak de Crisis’. Aan de wedstrijd ‘voor een duurzamer, socialer en economisch sterker Nederland’ deden 290 mooie initiatieven mee. Holland Houtland won! 

In Nederland is een groeiende aandacht voor bouwen met hout. Holland Houtland voegt daar de integrale blik aan toe. Met aandacht voor het bouwen met lokaal geteelde houtvezels zoals stro, hennep en vlas. Wij zien het als onze rol als wegbereiders voor opschalen van biobased bouwen, om met velen partners de kansen van biobased bouwen voor de energietransitie zichtbaar te maken en te benutten.
Vanaf 8 mei is Holland Houtland zichtbaar en achter de schermen keihard aan de slag als wegbereider. Deze eerste editie van Holland Holland Gazette geeft een tipje van de sluier en biedt een bron van inspiratie!

Veel leesplezier.
Chantal van Schaik en Sandra Nap

NIEUWS | Holland Houtland Gazette – nr 1

Op 8 mei jl. won Holland Houtland de nationale crowdsourcingswedstrijd ‘#Kraak de Crisis’. Aan de wedstrijd ‘voor een duurzamer, socialer en economisch sterker Nederland’ deden 290 mooie initiatieven mee. Holland Houtland won! In Nederland is een groeiende aandacht voor bouwen met hout. Holland Houtland voegt daar de integrale blik aan toe.