In deze editie: 

  • Holland Houtland roadshow – biobased isoleren
  • Holland Houtland training – nieuwe data
  • Lancering nieuwe gids- biobased isoleren uit in oktober!
  • Prefabbeurs 2023: – kennissessie en prefab strogevelHoppa aan de slag biobased isoleren

Heb je onze nieuwste Gazette niet ontvangen en wil je dat wel heel graag de volgende keer? Schrijf je dan hier in.


Kom naar onze roadshow

Wij helpen bouwprofessionals om aan de slag te gaan met biobased isoleren. Vanaf 5 oktober start de roadshow langs 7 plekken in het land. Dus ook één bij jou in de buurt!
Veel aannemers, energiecoaches en anderen willen meer weten over biobased. Wat kan er nu al met biobased isoleren? Wat is er anders dan regulier? Wat kost het en wat levert dat op? Waar moet ik beginnen? Wij geven samen met Joost van der Waal, van Isoleer Bewust antwoord op deze vragen, elke workshop heeft een eigen thema, bijvoorbeeld inblazen. En natuurlijk is er een rondleiding op de locatie!

Meld je snel aan!

Impact met circulair vastgoed  
Trainingsdata bekend

De nieuwe data voor de training ‘Impact met circulair vastgoed’ 2023/24 zijn bekend. Vanaf 9 november zijn er weer 5 data waarvoor je je kunt inschrijven. 
Banken, investeerders en projectontwikkelaars willen nu echt aan de slag met circulair vastgoed, maar het is niet altijd duidelijk: hoe dan? 
Schrijf je in voor een volle dag inspiratie en kennis over alle ontwikkelingen. Wat komt er op ons af vanuit de EU en het Rijk. Wat helpt en wat niet en hoe rekenen we het rond. Hoe komen we echt tot investeren in klimaatpositief vastgoed! Na deze training heb je kennis en handvatten om ook het verschil te maken met circulair vastgoed.

Kijk voor data en inschrijving op onze website

Lancering nieuwe gids 

Gids biobased isoleren 2023

Op 27 oktober is het zover: dan komt onze gids biobased isoleren 2023 uit en is beschikbaar voor iedereen. Onze gids staat dit jaar vol met nieuws over biobased isoleren en natuurlijk ook boordevol leveranciers en aannemers die biobased isoleren. De gids helpt je met tips en wijst je de weg zodat je direct aan de slag kan met biobased. Nog heel even geduld…

Hou onze linkedin pagina in de gaten voor de lancering: 

En hier vind je de gidsen uit 2022 en 2021. 

Holland Houtland prefab
Prefabbeurs 2023: kennissessie en stand strogevel 

Prefab is gewild, biobased is gewenst. 
We hebben iets te vieren!
De eerste productielijn van de Strotec Gevel is gestart. Geen bloed, zweet en tranen, maar prefab dus georganiseerd, snel en veilig.

Maak van 10 tot 12 oktober kennis met de Strotec Gevel, Biobased Natuurlijk! op ware grootte En laat je bijpraten door het team van Strotec, Gebroeders van Herpen, Holland Houtland en TNO op de stand 
Of meld je aan voor de sessie: Zoals de natuur het bedoelt, de prefab strogevel! Met gastsprekers Rosa Bos van Ballast Nedam, Neeltje Voesenek van Trudo en Ellen van Genechten van Hurks.

Meld je aan

Holland Houtland is transitiemaker circulair en biobased bouwen. Veel van onze presentaties, kennis, tooling en onderzoek is vrij beschikbaar. U kunt altijd naar onze producten verwijzen. Heeft u hulp nodig in uw organisatie met bovenstaande thema’s bel of mail gerust. 

Info@hollandhoutland.nl

NIEUWS | Holland Houtland Gazette – nr 7

En opeens kreeg Sandra een mailtje… je bent genomineerd voor de REBF Pionier Award 2023, spannend… Donderdag 21 september was het zover: de uitreiking! Wat gaaf om deze prijs in ontvangst te mogen nemen midden in de week van het biobased bouwen. Op een festival dat uitpuilde van de sessies over hout en biobased bouw.