Onze aanpak

Door zowel bedrijven, woningcorporaties en (lokale) overheden te adviseren hebben wij veel inzicht in de markt verkregen. Bedrijven bieden we hulp bij opschalen door strategie, verbinding en advies. Woningcorporaties en gemeenten ondersteunen we bij het maken van strategische keuzes voor bouwplannen of inkoop.

Wil je aan de slag met biobased prefabrikage om snel te bouwen? Of wil je alle waardes benutten van biobased bouw in financiering en dat biobased bouwen betaalbaar en haalbaar is voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Wegbereider

Holland Houtland is wegbereider. Voor ons betekent dat we ons altijd richten op systeemverandering, de kansen op impact en dat er innovatie in de markt nodig is. Voor onze klanten gaat het natuurlijk om snel, concrete stappen in de eigen organisatie of samenwerking te zetten. Wij voegen oplossend vermogen toe!

We helpen met inspiratie, snelle eerste stappen

Rollen

Procesbegeleider van een organisatie of startende keten:

  • Ontwikkelen van visie of strategie 
  • Inkoopbegeleiding
  • Verbinden waarden in gebieds- en projectontwikkeling 
  • Verbinden met partners
  • Training & coaching op maat 

Onderzoek en ontwikkelaar van nieuwe instrumenten:

  • Gids voor biobased bouwen
  • Impact calculator
  • Methodes een tools voor waardecalculatie

Onze klanten

Voor Topsector Energie (RVO), Invest-NL, provincie Zuid- Holland, provincie Noord-Brabant, gemeentes Amsterdam, Rotterdam, Cappelle-aan-de-IJssel, Built By Nature en ook woningbouwcorporaties zoals Parteon hebben wij onderzoek of opdrachten uitgevoerd. Verder hebben wij trainingen en kennisontwikkeld vóór en met financiële en bancaire instellingen. 

Onze projecten realiseren we samen met opdrachtgevers van overheden (van lokaal tot aan nationaal), woningcorporaties, ondernemers, ontwikkelaars en organisaties die belang hebben bij het opschalen van biobased bouwen. Een greep uit onze projecten is hier terug te lezen. 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vertel ons wat je nodig hebt voor je volgende stap.