Presentaties en podcasts

Holland Houtland deelt haar visie

De visie van Holland Houtland op biobased bouwen, boeren blijven boeren, bouwers blijven bouwen is de afgelopen jaren door veel organisaties en overheden omarmd. In 2020 wonnen we met deze visie #kraakdecrisis: Biobased bouwen is een integrale oplossing voor klimaat, stikstof, woon en economische crisis. Onze tools, onderzoeken en publicaties maken biobased bouwen zichtbaar en meetbaar bijvoorbeeld voor Sustainable Development Goals (ESG) en Construction Stored Carbon. Wij ontwerpen nieuwe financiering en waarderingsmodellen en samenwerking. 

Op zeer diverse nationale en internationale podia, delen Sandra en Chantal hun visie over de biobased revolutie. Zij zijn beschikbaar als key note spreker of panellid. Zowel voor netwerkevenementen, beurzen, festivals, onderwijsinstellingen en branche specifieke evenementen als in de media (krant, platform, radio en tv). 

Podcast Duurzaam Hoe dan? van Jetske Thielen met Joost van der Waal en Sandra Nap. Over duurzaam isoleren.

Podcast Doorzagen  van Thomas van Belzen, Cobouw. Over het bouwen met hout en CO2 impact.  

Een podcast voor Spinwaves lab over het belang van een community , de onderdompeling in biomimicry en de onvermijdelijke zware momenten. 

FSC Houtbouw cursus. Een film over optoppen en aanplakken met prefab houtbouw. 

Eerste film “De bouw breekt door” met Leontien de Waal van ABN AMRO over biobased bouwen by default.

Symposium Building the Future op Hogeschool Windesheim. Masterclass biobased bouwen.

Film over financiering van optoppen, aanplakken en transformeren voor Built By Nature.