Spreker

Holland Houtland als spreker

De visie van Holland Houtland op biobased bouwen, boeren blijven boeren, bouwers blijven bouwen is de afgelopen jaren door veel organisaties en overheden omarmd. In 2020 wonnen we met deze visie #kraakdecrisis: Biobased bouwen is een integrale oplossing voor klimaat, stikstof, woon en economische crisis. Onze tools, onderzoeken en publicaties maken biobased bouwen zichtbaar en meetbaar bijvoorbeeld voor Sustainable Development Goals (ESG) en Construction Stored Carbon. Wij ontwerpen nieuwe financiering en waarderingsmodellen en samenwerking. 

Op zeer diverse nationale en internationale podia, delen Sandra en Chantal hun visie over de biobased revolutie. Zij zijn beschikbaar als key note spreker of panellid. Zowel voor netwerkevenementen, beurzen, festivals, onderwijsinstellingen en branche specifieke evenementen als in de media (krant, platform, radio en tv). 

Sandra is Circular Hero 2022. Zij heeft zowel voor de rijksoverheid, NGO’s en voor (MKB) bedrijven gewerkt. Haar inzicht in transitie van systemen, (politieke) stakeholder dynamiek en kennis van bouw- én de landbouw maken Sandra een interessante spreker! Sandra is maatschappijhistoricus.

Chantal heeft een achtergrond in veranderingsmanagement vanuit de bedrijfskunde en heeft ervaring in meetmethodieken in corporate organisaties. Zij heeft kennis op het gebied van financiering en risicomanagement, compliance, emissierapportage en veranderingsmanagement van organisaties. Daarnaast is zij directeur van een lokale energiecooperatie geweest en kan aansprekende voorbeelden geven van oplossingen die wél werken. 

Wilt u Sandra of Chantal als spreker of panel lid voor uw evenement? Laat dan hier een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    Presentaties

    Holland Houtland

    Winnende pitch voor Kraak de Crisis www.kraakdecrisis.nl. Kijk voor mee informatie op www.hollandhoutland.nl. We zoeken boeren, bouwers, ondernemers, investeerders en overheden die met ons mee willen bouwen aan een duurzame toekomst voor Holland Houtland.