Biobased Bouwen informatie

Wil je weten welke bedrijven biobased bouwen? Of welke woonconcepten er zijn? Waar je een bedrijf kan vinden dat een volledig biobased concept voor je maakt of juist componenten voor je woning kan leveren? Wij laten zien welke bedrijven er zijn en welke producten ze leveren in de twee Biobased bedrijven gidsen. We nodigen je ook van harte uit om deze gidsen met anderen te delen.  En mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen.

Biobased Bedrijvengids concepten en componenten

Wil je weten welke concepten er zijn voor bionased woningen? De Gids Biobased Bouwen geeft een overzicht van prefab componenten en conceptwoningen. En ook in deze gids is een overzicht gemaakt om de concepten te vergelijken. De gids bevat een marktanalyse en artikelen die laten zien dat biobased en prefab de toekomst is voor de woningbouw in Nederland.

Biobased Bedrijvengids voor leveranciers van materialen en architecten

Wil je weten welke biobased bouwmaterialen er zijn voor isolatie of de constructie? Zoek je een duurzame biobased architect? De Biobased bedrijvengids biedt overzicht van bouwbedrijven, architecten en producenten. Daarnaast bevat de gids een handzaam overzicht van de markt en de grondstoffen die voor de bouw geschikt zijn.

Wat is biobased bouwen?

Zoek je een kort overzicht en uitleg van de voordelen van biobased bouwen en de toepassingen? Dan helpt Holland Houtland met dit overzicht in een snelle handreiking


Terug naar projecten