Functioneel uitvragen op biobased; aanbesteden en inkopen van biobased oplossingen

Wat nou als je bouwplannen hebt, maar het bouwrijp maken is lastig omdat de bodem weinig draagkracht heeft, de ondergrond overvol is met kabels en leidingen, omdat je kampt met binnenstedelijke uitdagingen op het gebied van overlast, of je wilt gewoon graag een gebouw dat opgaat in het landschap. Allemaal uitdagingen waar biobased een antwoord op kan zijn! Maar hoe vraag je dat uit in een aanbesteding en hoe weet je dan wat je krijgt? Wat zijn do’s en dont’s als het gaat om aanbesteden en inkopen om de biobased transitie te versnellen? 

Sandra Nap (Holland Houtland), Wesley Zwarts MSc (Zwarts Gebiedsontwikkeling) en Jaap Flendrie (JF Business Solutions) delen op 3 december hun kennis en ervaringen rondom dit onderwerp en nemen deelnemers mee in hun zoektocht naar deze antwoorden tijdens alweer de 10de online lezing.

De lezingen zijn onderdeel van wekelijkse lezingen georganiseerd door Cirkelstad in opdracht van de Provincie Zuid-Holland en zijn een week terug te kijken.

Biobased Bouwen – Functioneel uitvragen op biobased; aanbesteden en inkopen van biobased oplossingen

Sessie #10 3 december 2020 Wat nou als je bouwplannen hebt, maar het bouwrijp maken is lastig omdat de bodem weinig draagkracht heeft, de ondergrond overvol is met kabels en leidingen, omdat je kampt met binnenstedelijke uitdagingen op het gebied van overlast, of je wilt gewoon graag een gebouw dat opgaat in het landschap.