Talkshow Alles van Waarde

Dé talkshow over hoe we hier kunnen blijven wonen en de aarde niet verder opwarmen. Deze week ontvangt Lucas de Man Chantal van Schaik en Sandra Nap van Holland Houtland. En zij bespreken het dilemma “We moeten één miljoen woningen bouwen tegelijkertijd mogen de aarde niet verder opwarmen. Hoe gaat Holland Houtland dit oplossen?”

In de talkshow staat het programma van Kansen en Comfort centraal. Bouwen voor de hoogste maatschappelijke waarde in plaats van voor de laagste prijs.

  • Snel en naar behoefte (inbreiden)
  • Ander materiaal, minder materiaal
  • Binnen CO2 budget Parijsakkoord
  • Betaalbaar bouwen, ander proces

Starring: Harald Mooij, New Urban Networks; Michelle van Dijk, ministerie Binnenlandse Zaken; Harry Platte, Woningcorporatie Parteon; Michiel Ellens, BNG Bank; Biense Dijkstra, bouwgroep Dijkstra Draisma; Roy Seignette, Jonge Klimaatbeweging

Alles van Waarde Talkshow

In deze talkshow Alles van Waarde, ontvangt Lucas de Man Sandra Nap en Chantal van Schaik van Holland Houtland en bespreken het programma van kansen en comfort. Dit programma is ontwikkeld door Holland Houtland om te laten zien dat biobased bouwen kan! Betaalbaar biobased bouwen tegen de hoogste maatschappelijke waarde.

The talkshow English subtitled

Geïnspireerd? Zet dit je aan het denken over kansen in jouw wijk of portfolio? Heb je al een bouwplan of heb je vragen naar aanleiding van de talkshow? Neem dan contact met ons op.